Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-22
|
Kategorier:

Nyheter,

Filipstad,

Kristinehamn,

Storfors

Byggstatus i östra Värmland

Vi satsar stort på att digitalisera östra Värmland. Tillsammans med Storfors- Filipstads- och Kristinehamns kommun har vi nu ingått ett nytt samverkansavtal. Det har varit ett omfattande arbete som pågått under hela vintern och våren med många parter involverade. Vi är tacksamma för ditt tålamod under hela denna process.

I dagsläget pågår fiberutbyggnaden i två projekt, vi kommer under 2019 även starta projekten Storfors sydost och Kristinehamn Stenstaby med omnejd. Därefter kommer vi löpande påbörja fiberutbyggnaden i alla återstående projekt. Du kommer regelbundet få information om hela fiberutbyggnaden samt specifik information för ditt projekt. Projekten kommer att byggas längst med vår pågående stamutbyggnad, från Kristinehamn upp vidare mot och genom Filipstad för att så småningom knyta upp mot Dalarna och våra stadsnät i Ludvika med omnejd.

Preliminär övergripande byggplan för östra Värmland 

Moment som sker under fiberutbyggnaden:

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan