Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-21
|
Kategorier:

Nyheter,

Degerfors

Vi är igång med fiberutbyggnaden i Degerfors, Åtorp!

Vi är glada över att äntligen vara i gång med fiberutbyggnaden i Degerfors, Åtorp!

Det ekonomiska bidrag vi ansökt om hos länsstyrelsen har beviljats, vilket var en förutsättning för genomförandet av fiberutbyggnaden. Upphandlingen av den entreprenör som ska genomföra fiberutbyggnaden i området pågår och de flesta markavtal är insamlade.

I Degerfors, Åtorp är det 64 procent som beställt fiber och respektive hushåll kommer installeras och driftsättas löpande under projektets gång. Vi startar med stambyggnationen  för att få fram signal till området och bygger därefter i olika sekvenser med trolig start i den västra delen av projektet. Vår ambition är att påbörja arbetet med fiberutbyggnaden under årets tredje kvartal 2019, för att pågå till årsskiftet 2020/2021.

Den utmaning som vi står inför idag gäller den ledningsrättsansökan som är inskickad för delar av stamsträckan. Beskedet kommer i mitten av juni och skulle en överklagan ske kommer det påverka leveransen. Men skulle en sådan situation ske, kommer vi försöka påbörja fiberutbyggnaden ändå.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan