Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-02-14
|
Kategorier:

Nyheter,

Degerfors

Samarbete med Degerfors kommun gällande fiberutbyggnaden i Åtorp

Vi har glädjande nyheter att vi tillsammans med Degerfors kommun inlett ett samarbete som ger fiberutbyggnaden i Åtorp bättre förutsättningar. Samarbetet innebär att vi kommer ta över kommunens bidragsansökan som avser de svårbyggda och ekonomiskt utmanande delarna av området. I och med bidragsansökan innebär det att vi inte behöver dela upp området i 2 etapper som vi tidigare informerat om, förutsatt att bidragsansökan beviljas.

Det här är ett viktigt samarbete som ger stora möjligheter för såväl samhällsservice och näringslivsutveckling, samt att ingen i Åtorp lämnas utanför och inte ges möjligheten till en fiberanslutning. Så snart vi har mer information gällande bidragsansökan samt upphandlat en entreprenör för byggnationen återkommer vi med mer information.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan