Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-02-12
|
Kategorier:

Nyheter,

Kristinehamn

Byggstatus i Visnums Kil

Etapp 1
Visnums kil etapp 1 fortlöper byggnationen av fibernätet med viss påverkan av vintern och den kalla väderleken. Vi arbetar just nu med så kallade tryckningar, det betyder att vi med hjälp av en tryckluftskompressor knackar oss genom marken under till exempel en väg eller vattendrag och samtidigt förlägger rör som vi sedan blåser fibern i.

Parallellt jobbar vi även med att blåsa fiberkabel i redan förlagda rör i området, så vi sen kan börja skicka ut signal. Vi beräknar att börja driftsätta de första fiberanslutningarna från april, först ut blir ett femtiotal hushåll kring Nybble tätort. Resterande hushåll kommer få sin fiberanslutning driftsatt runt maj-juni.

Etapp 2
Vi fortsätter att planera och se över samförläggningen med det lokala elnätet. Samförläggning är ett kostnadseffektivt och miljövänligt arbetssätt som gör att berörda sträckor endast behövs grävas en gång.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan