Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-18
|
Kategorier:

Nyheter,

Filipstad,

Kristinehamn,

Storfors

Status i östra Värmland

Förberedelserna inför byggnationen av fibernätet i östra Värmland fortsätter. Som du känner till förekommer stora förseningar i projektet och byggnationen har inte kommit igång som tidigare tänkt och kommunicerat, vilket naturligtvis är olyckligt. Att bygga ut ett fibernät är en stor, kostsam och tidskrävande investering där vi bygger ut infrastrukturen och digitaliserar samhället och landsbygden.

Vi har en fortsatt bra dialog med Länsstyrelsen, kommunerna och politiker om den fortsatta fiberutbyggnaden i östra Värmland. Det är ett omfattande arbete som pågår och arbetet beräknas pågå under vintern, då vi även på grund av väderleken kommer att arbete vidare med markåtkomst från privata markägare och andra myndigheter som berörs av byggnationen. Vi räknar med att under slutet av första kvartalet 2019, då det är många inblandade och flertalet steg som ska gås igenom, kunna återkomma med mer information och en tidplan.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan