Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-04-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Säffle

Byggstatus i Säffle kommun

Annelund
Byggnationen går som planerat och utförs i samarbete med Copiad Telecom AB, underleverantör till IP-Only. Vi arbetar huvudsakligen med att gräva ned fiber i bostadsområdet. Vi har också påbörjat tomtprojekteringen. Det innebär att du som har beställt fiber kommer bli kontaktad av våra erfarna projektörer för att tillsammans planera installationen av fiber i din fastighet. Vi börjar byggnationen i den östra delen av Annelund för att sedan arbeta vidare till den västra sidan. Byggnationen samförläggs med andra aktörer för att minska miljöpåverkan och underlätta för Säffles kommuninvånare.

För att hålla tempot uppe börjar vi även gräva ned fibern i takt med tomtprojekteringen. Det innebär att en del maskiner och personal från Copiad Telecom AB finns ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Här befinner vi oss:

Har du ännu inte beställt men vill med på fiberresan är du välkommen att kontakta vår kundservice

Till startsidan